Din virksomhed er dine medarbejdere - Gør din virksomhed stærkere (foto hansentoft.dk)

Din virksomhed er dine medarbejdere – Gør din virksomhed stærkere (foto hansentoft.dk)

Et firma er aldrig mere værd end sine medarbejdere, og derfor er en af de vigtigste grundpiller i en sund virksomhed, at de rette personer udfylder de rette poster. Med search and selection sikrer specialister, at du får rekrutteret de helt rette mennesker. Det kan være svært ellers at sikre sig den rette person, da det kan være svært at gennemskue om et menneske matcher din virksomhedsprofil.

Hvis du vil have den rette, skal du sikre dig, at personens faglige kompetencer stemmer overens med ønsket og stillingen, men du skal også finde en person, der har samme visioner som din virksomhed og passer ind i arbejdsgangen og arbejdsteamet. Det kan være en svær beslutning at tage, og derfor vil det kunne betale at søge hjælp hos specialister.

Search & selection – Find det rette konsulentfirma

Det er alfa omega med et tæt samarbejde mellem konsulent og virksomhed, hvis resultatet skal blive det bedst mulige. Har du først fundet et godt konsulentfirma, som du føler dig tryg ved, bør du føre samarbejdet videre, så jeres gensidige kendskab kan blive så godt som muligt. Konsulenten skal tæt ind på både ledelse og personale, ligesom virksomhedshemmeligheder uundgåeligt må deles.

Inden du beslutter dig for et konsulentfirma, er det vigtigt med en grundig dialog. Aftal tidsramme for rekrutteringen, afstem forventninger for både jobopslaget men også din virksomheds fremtidige målsætninger.

Du bør desuden finde et konsulentfirma, der matcher din branche eller mere specifikt dit fag. De fleste konsulentvirksomheder er endda specialiserede i bestemte jobstillinger.

Læs mere om Search & Selection her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/search-selection/