Strategiudvikling (Foto: codeaid.dk)

Strategiudvikling (Foto: codeaid.dk)

Med den rette strategiudvikling kan du komme langt

I dag hører vi en helt masse om Kina og den stigende ekspansion der sker af det Kinesiske marked. Vi er endda nået dertil hvor Kinesisk udbydes som et fag i folkeskolen. Det siger noget om hvor stærkt det går, og en masse om at globalisering ikke er noget der kommer, men noget som er her lige nu. Det betyder en masse for virksomheder, men især at man skal være i stand til at vende skuden 180 grader for at tilpasse sig de nye globale spilleregler.

Det siger sig selv at ingen virksomheder fungerer ved bare at arbejde derudaf uden nogensinde at sætte sig ned, for at tænke over hvad formålet er. Mange virksomheder udvikler sig løbende, men hvis man for alvor vil være med der hvor det bliver sjovt, så bør man aktivt sætte sig og lave noget seriøs strategiudvikling for hvad der skal til, for at forblive en vigtig brik i det store game.

Når man laver strategiudvikling, kræver det naturligvis at man har nogle dygtige folk med fingeren på pulsen, med i udviklingen af de nye strategier. Men det kræver i høj grad også at man har en ledelse, som er i stand til, med de rette kompetencer, at implementere en ny strategi i virksomheden. Nogen gange kan nye strategier være en radikal anden kurs som for store konsekvenser. Den slags skal implementeres på en måde så man får medarbejderne til at betragte den nye strategi som et fælles mål.

Korrekt strategiudvikling kræver masser af mod

Står du overfor at skulle håndtere en radikal ændring i din virksomhed, kan det være en god idé at søge assistance til den slags. Hvis ikke store ændringer håndteres med stor varsomhed kan man hurtigt opleve en medarbejderflugt, som bestemt ikke er hensigtsmæssig når det er allermest kritisk. Den problemstilling er netop også en stor del af at lave intelligent strategiudvikling.

Læs alt om strategiudvikling på www.hansentoft.dk

Læs mere om strategiudvikling her:

Strategiudvikling mætter virksomheden med vækstpotentiale

Strategiudvikling – fordi der er strategi bag alle succeser