Vil du være med blandt de bedste? (foto se-institute.dk)

Vil du være med blandt de bedste? (foto se-institute.dk)

I Danmark er vi med fremme, når det gælder udvikling og innovation. Det er vigtigt for danske virksomheder at være med fremme og skabe gode forbindelser til udlandet. Vi er også kendte for vores velfærd og de offentlige institutioner. Vi kan tilbyde rigtig meget til alle som ønsker at videreuddanne sig og det favner bredt i mange brancher.

Vi er rigtig stærke inden for forretningsverdenen, og vi hører om flere og flere danskere som skaber produkter som bliver solgt til udlandet. Det seneste er vel nok Endomondo som er solgt til et amerikansk virksomhed til en pris som ligger langt over de 100 millioner. Det er flot og vi er stolte når sådan noget sker i Danmark.

Find en Top Business School i Danmark

Vi nyder også godt af at have et godt uddannelsessystem og der er rigtig mange forskellige uddannelser, som ligger i niveau med nogle man kan klassificere sig som Top business schools in the world, og det er rigtig fedt. Det er også sådanne skoler, som har forbindelser til udlandet, så ønsker man sig at søge forretning i en international virksomhed, så siger det også lidt om hvilken skole du har gået på, for at tage din uddannelse. Der findes flere og flere uddannelser, som foregår på engelsk og dansk og det er klart at de engelske uddannelser, er med til at hjælpe personer som søger international karriere, i en international virksomhed. Vi har både skoler i København og Århus, men også Odense, Kolding og Herning gør sig bemærket på den internationale scene og det kan vi som danskere være stolte af og det skaber masser af muligheder for os som enkelte individer, så når der skal vælges uddannelse, vælger man også ud fra dette. Det er derfor rigtig fedt nogle gange at bo og leve i Danmark.

Se en af de uddannelsesinstitutioner som kan kalde sig ”Top Business Schools in the World”