Hvordan finder i nye hoveder? (foto hansentoft.dk)

Hvordan finder i nye hoveder? (foto hansentoft.dk)

Search and selection er en effektiv og sikker måde at få topkvalificerede kandidater til din virksomhed på. Din virksomhed er afhængig af effektive og professionelle kandidater. Derfor er selve samtaleprocessen en vigtig del, og search and selection giver dig kandidater, der er velegnede og nøje udvalgte.

Forberedt dialog

Search and selection betyder, at virksomheden og kandidaten til jobbet er klædt ordentligt på. At der er sat ord på rammerne og målene er af stor betydning for en fremtidig ansættelse. Derfor er klar tale vigtig, og derfor er det også vigtigt at kommunikationen varetages af topprofessionelle konsulenter, der både har krav og mål med i planlægningen. Kvalificerede konsulenter står klar til at varetage den vigtige opgave, det er at finde den helt rigtige til opgaven.

Sund og konstruktiv dialog

For en virksomhed er det vigtigt at kende hinandens værdier. Forståelse, kemi og inspiration følges ad. En virksomhed er en skrøbelig størrelse, der kan gøre stærk og sund, hvis den får det rigtige input. Input kommer i form af medarbejdere, der ved, hvad de forskellige opgaver indebærer og kender til virksomhedens idealer og ambitioner. Et godt ansættelsesforløb er kendtegnet af sund og konstruktiv dialog, retningsbaseret konsultation og projektorienteret fremdrift. Din virksomhed kan få gavn af konsultation og search and selection. Din virksomhed kan vokse med dialogen, forståelsen og en udarbejdelse af et holdprojekt.

Ekspertiserådgivning

Mærk den nye start med de nye kandidater. En kandidat som hele din virksomhed vil gå gavn af. En kandidat, der giver og puster liv og ideer i netop din virksomhed. En sådan ansættelse afhænger af ekspertise, rådgivning og rammesætning samt en dialogbaseret samtale om værdier og mål for den enkelte virksomhed. Du kan være sikker på professionel rådgivning, målrettet dialog og fremtidssigtede løsningsforslag.

Mere information om search and selection

Læs mere om search and selection her