Hænger din organisation sammen? (Foto: jobbank.dk)

Hænger din organisation sammen? (Foto: jobbank.dk)

Hvis du gerne vil have en virksomhed eller firma, der kan følge med udviklingen og er en god konkurrent til lignende virksomheder, så er det en god idé at se på strukturen og opbygningen i virksomheden samt organisationens udvikling. Organisationsudvikling kan du få hjælp til hos Hansen Toft, der er en konsulentvirksomhed, der kan give din virksomhed nogle gode kompetencer og hjælpe den med at udvikle sig i den rigtige retning.

Hansen Toft har arbejdet med virksomheder i mange år og specialister i at analysere og udvikle virksomheder af enhver art. De kan give rådgivning og gåde råd til ændringer og forbedringer.

Organisationsudvikling går ud på at se på virksomheden som helhed. Hansen Toft går ind og analyserer den og ser på, hvordan den virker som helhed. Organisationsudvikling er både udvikling på det indre og ydre plan.

Det indre og ydre plan

På Det indre plan drejer det sig om struktur og opbygning. Hele virksomheden skal hænge sammen, og det gælder ofte på det kommunikative niveau. Kommunikation er nemlig ofte keywordet til en god udvikling, for taler alle parter godt sammen, så er der god grobund for en sund udvikling.

Det ydre plan er alt det, som virksomheden præsenterer til omverden. Altså den image. Her kan der også ske en god udvikling.

Læs mere om organisationsudvikling her:

Organisationsudvikling: Lær at kommunikere