Udvid dine kompetencer (foto se-institute.dk)

Udvid dine kompetencer med en lærerig uddannelse på business school  (foto se-institute.dk)

Man bliver tilbudt lærerig undervisning på business school

Nu om dage er forretningsliv en kompliceret størrelse. Hvor man før ofte lærte af erfaring og gennem praksis, er det moderne forretningslivet forbundet med teori og akademiske indlæring. Det er ikke sådan, at teorien har taget over. Men især i de finansielle sektorer af forretningslivet, er der et behov for, at man også har et vist dybdegående kendskab til både afsætning, teori, markedsføring og forhandling. Uden dette kendskab vil man i mange henseende uundgåeligt være tabt på perronen. Da især forretningsverdenen, den professionelle af slagsen, er en stærk konkurrencestærk branche, er det nødvendigt, at man har sat sig ind i de forskellige faktorer, der er med til at drive en virksomhed. Branchen efterspørger flere og flere specialister, der i stand til at varetage det teoretiske og det praktiske ved det at drive forretning. Er man det, vil man uundgåeligt virke attraktiv på et marked, hvor alting ændrer sig med lysets hast.

Praksis og teori

En business school er et sted, hvor man på pædagogisk vis bliver indført i de forskellige praksisser og teorier, der kendetegner forretningsverdenen nu om dage. Teorien og praksis vil blive ført sammen. Det betyder, at teorien vil komme til at give mening i sit samspil med de konkrete øvelser og diskussioner, der vil blive taget under kurset. Viden giver nemlig først mening, når den bliver realiseret i praksis på konkrete observationer. På business school efterstræbes en krystalklar vidensudveksling med fokus på at kunne uddanne fremtidige repræsentanter for både skolen og forretningsverdenen.

For alle med lyst

Man bliver altså tilbudt en god indførelse i både praksis og bagvedliggende teori, hvis man påbegynder en uddannelse på en business school. Både som ny i feltet og som en garvet rotte i forretningslivet, kan det være gavnligt med en fordybelse og udvidelse af begrebsapparatet med teori og med teoretiske diskussioner.

Læs meget mere om business school her

Læs mere om business school her:

Du får et solidt grundlag for moderne ledelse med en lederuddannelse fra en international business school

En ”Top business schools in the world” i Danmark