Forretningsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Forretningsudvikling (foto: hansentoft.dk)

I disse tider, hvor internettet bliver en større og større del af vores hverdag, er det vigtigt at holde sig up2date med alle nye tiltag der findes derude. Med internettet er der kommet gang i de sociale medier, som Facebook, Instragram, Linkedin og mange andre og misser du chancen for at være med, hvor forandringen sker, ja så er det konkurrenterne der overhaler dig indenom og du er dermed efterladt langt nede på søgemaskinerne, fordi du ikke var hurtig nok.

Lær trenden

Og i dag handler det netop om at være hurtig nok, men også smart, således at du ved hvad der røre sig og beslutter dig for at agere efter behovet. Det kan være at du er B2B firma, som måske ikke ser det store behov i en virksomhedsprofil på Facebook, men så er det godt at der også findes et socialmedie til B2B kunder, selvom det også kan være lidt sværere at få mange følgere på platformen, som er Linkedin, som er til de professionelle og grunden til at det kan være svært er fordi personer normalt ikke følger virksomheder, men de ansatte på virksomheder.

Vælg det rigtige at skrive om

Det er alt sammen sådanne områder man vil finde ud af, ved at holde sig opdateret på udviklingen og derfor er det en god ide at have fokus på forretningsudvikling for din virksomhed, så du er med fremme. Der findes rigtig mange gode kurser derude og en søgning på Google hjælper dig allerede til de første 5 gode muligheder for ny viden. Kurserne behøver heller ikke at være særlig dyre, ikke i forhold til, hvad du får ud af det, så det kan ikke skade din forretning at prøve. Du kan kun blive klogere.

Klik her for at læse mere om forretningsudvikling

 

Se mere her:

Strategiudvikling mætter virksomheden med vækstpotentiale

Organisationsudvikling styrker båndene i et samarbejde