Bliv uddannet til leder med en akademiuddannelse (Foto: campusaccess.com)

Bliv uddannet til leder med en akademiuddannelse (Foto: campusaccess.com)

Man kan stige i graderne og kæmpe sig til tops som leder på en arbejdsplads. Eller man kan tage en ledelsesuddannelse og blive den mest kompetente leder, virksomheden kan vælge. På Akademiuddannelse i ledelse på VIA University College kan du blive leder. Uddannelsen lærer dig at udføre og analysere ledelse både i offentlige virksomheder som for eksempel i en børnehave og i private virksomheder, der kunne være en produktionsvirksomhed, der producerer fødevarer.

Akademiuddannelsen i ledelse på VIA University College er en videregående voksenuddannelse. Den består af fire fagmoduler, hvor tre af dem er obligatoriske og den sidste er et valgfag. Derudover er der et specialforløb og til slut et afgangsprojekt.

Uddannelsen fungerer som enhver anden universitetsuddannelse med ECTS point. Hvert fag, du deltager i giver 10 ECTS point. Når du har gennemført fire fagmoduler, bliver du ”merkonom”, men uden speciale. Når du har gennemført samtlige moduler opnår du hele akademiuddannelsen i ledelse.

Hvert modul har et omfang af 10 ECTS point. Med 4 fagmoduler bliver man merkonom (uden speciale), og med samtlige moduler opnår man den fulde akademiuddannelse i ledelse. Du kan tage uddannelsen, mens du har et andet arbejde. Det kan du gøre ved at tage uddannelsen på deltid. Der kan du tilrettelægge den på op til tre år.

En uddannelse til dig der vil være bedre

Uddannelsen er for dig, der skal specialiserer eller dygtiggøre dig endnu mere. Kravene er derfor at du har en ungdomsuddannelse eller kort videregående uddannelse og arbejder med ledelse eller gerne vil gøre det.

Adgangskravene er, at du har taget en relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående som en erhvervsuddannelse, en grunduddannelse for voksne eller en gymnasial uddannelse. Derudover skal du også have noget erhvervserfaring i mindst to år.

Se nærmere på akademiuddannelse i ledelse her

Læs mere om uddannelse i ledelse her:

Ledelsesudvikling – nødvendigt i enhver virksomhed

Forny ikke toppen – find i stedet den gode ledelsesudvikling

Styrk dine lederevner med et kursus i ledelse